FOUNDER OF ADAMSBRO PASSION FOR HORSES & THE STYLE

"My Designs are born of a Passion to 

Create Pieces inspired by Horses and The Equestrian World.

" Citat Lotta Lindsten Grundare av ADAMSBRO

Resan mot varumärket Adamsbro tog fart när jag efter många år i modebranschen som designchef på diverse skandinaviska modeföretag, beslöt mig för att lämna den för att våga satsa på en ny dröm. Hästgården Adamsbro, där jag och min familj bor, gav namnet till företaget som blivit ett inredningsvarumärke som ett resultat av mina drömmar om ett nytt bolag i en annan spännande bransch.

Varumärket är alltså en berättelse om mig, en stor kärlek för hästar men även passionen för stil som kom att bli Adamsbro, med inspiration från vårt hem vid den branta backen i Rya Åsar iPvästra Sverige. 

Mitt mål för dig som kund är att känna att du kan kombinera din ridstil med unik design och utmärkt kvalitét för att göra ditt hem, dig, och dina egna omgivningar vackert, samt absolut oemotståndligt.ADAMSBRO säljs idag över hela världen.